BİTLİS / MUTKİ - Koyunlu Köyü İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimiz ile birlikte 'Çevre Eğitimi' bilincinin kazandırılması amacıyla çevre temizliği etkinliği yapılmıştır. Bu etkinlikte atık tüketiminin azaltılması ve çevremizin temiz tutulması hedeflenmiştir. Öğrencilerimiz doğaya verilen zararın kendisine döneceğini farkederek bireysel olarak üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeyi öğrenir.

Ekm

Adım adım Cumhuriyet coşkusunu yaşıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları münasebetiyle Koyunlu İmam Hatip Ortaokulumuzda ve Şehit Piyade Er Yener Barış İlkokulumuzda idareci, öğretmen, okul personelleri ve öğrencilerimiz 100. yıla özel kareografi ve koro çalışması hazırladılar. Bu çalışmalarımız TRT Haber ve Mutki İLçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde paylaşılmıştır. Emeği geçen Müdürümüz Haneftar Konur'a, öğretmenlerimize, personellerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

12-18 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Erasmus+ projesine okulumuz İngilizce öğretmeni Zehra NAVRUZ Çekya'nın Prag kentinde katılım sağlamıştır. Projede yurt dışı deneyimi, çok kültürlü ortamda ders işleme, değişik kültürleri tanıma, Türk kültürünü tanıtma, yeni arkadaşlar edinme ve farklı bir sistem görebilme olanakları kazandırmıştır. Program başarıyla tamamlanmış olup öğretmenimiz katılım sertifikası almıştır.

Mevlid Kandili

Eyl

Öğrencilerimiz trafik işaret ve levhaları, emniyet kemeri ve çocuk koruma sistemleri, yaya geçidi, alt ve üst geçit kullanımı, güvenli bisiklet kullanımı, yaya güvenliği, görünürlük, araçta güvenli yolculuk, karşıda karşıya geçme, güvenli oyun alanları konularında bilinçlenmeleri sağlanması amacıyla Trafik Jandarma ekipleri tarafından 'Trafik Tedbirleri' konulu seminer verilmiştir.

Eyl

Bakanımızın talimatları doğrultusunda, Koyunlu İmam Hatip Ortaokulu ve İlkokulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılında okul bahçesi yenileme çalışması yapılarak, öğrencilerimiz için güzel bir ortam oluşturuldu. Çalışmada emeği geçen değerli müdürümüz Haneftar KONUR'a, öğretmenlerimize ve okul personellerimize teşekkür ederiz.

Ock

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının 1. dönemini başarıyla tamamlamış olup karne heyecanını paylaştık . Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ederiz. Dönem boyu emekleri için okul müdürümüz Haneftar KONUR'a ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Emin KORKMAZ Bey, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat BİÇER Bey,İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz İsmail KENANOĞLU Bey ve Halk Eğitim Müdürümüz Mahfuz DALGA Koyunlu Köyü Köy Yaşam Merkezi ve Koyunlu İmam Hatip Ortaokulu ile Koyunlu Şehit Piyade Er Arif Kalkan İlkokulunda çeşitli incelemelerde bulunarak Köy Yaşam Merkezi ve Okullar hakkında bilgi aldı.Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda; deprem anında yapılan çök kapan tutun taktiği uygulanarak öğrencilerimizle birlikte olabilecek depremlere karşı tatbikat yapıldı.